Magasinering i Landskrona

Trygg magasinering i Landskrona

De flesta kan ibland känna behov av lite extra yta där man kan förvara ägodelar som inte får plats eller längre behövs. Magasinering är ett enkelt sätt som ger extra förvaring under både längre och kortare tidsperiod. Man magasinerar tills det att man behöver sakerna igen eller hittat en annan lösning som passar bättre.

Flytt 4 You är en aktiv flyttfirma med expertis som sticker ut i mängden.
– Vårt utbud av förvaring gör det möjligt för samtliga invånare i Landskrona att magasinera ägodelar under rensning eller flytt. Känner även ni att lite extra förvaring inte kunde passa bättre än nu tveka då inte att kontakta oss. Tillhörigheterna vilar tryggt tills ni är redo att hämta allt igen, vare sig dem egentligen hör hemma på ett kontor eller i ett hem.


Magasinering under rätt villkor

När man anlitar oss tar man del av professionella tjänster där vi säkerställer att ägodelarna är i trygga händer. Vi erbjuder magasinering av hög säkerhet där man kan lagra såväl möblemang som kompletta bohag. Förseglingen sker med specifika förseglingsnummer som gör att inget kan blandas ihop eller komma bort.

Bevakning sker dygnet runt med vaktbolag som rycker ut ifall komplikationer uppstår. Vi ser också till att hålla skadedjur borta.


Chaufförerna hanterar lastningen

Vi fraktar gärna tillhörigheter till och från vårat magasin för att göra det enklare för er samt säkerställa att processen går rätt till. I samband med flytt görs körningen till lagret direkt efter allt lastats och spänts fast. Inlastningen tas om hand av pålitliga chaufförer som både har kunskapen att bära samt placera ägodelarna på rätt sätt. Det undviker att något tar skada och att något kommer bort under transporteringen. Samtligt möblemang filtemballeras innan lastning för optimal förvaring.

Givetvis har vi alla försäkringar som krävs för att ersättningen ska gälla om en olycka mot all förmodan skulle inträffa.


Varför ska man anlita magasinering från oss?

  • Personalen är fullt behöriga att genomföra arbetet och vi besitter alla försäkringar som krävs.
  • Chaufförerna bidrar med en trygg hantering från lastning, transportering till lossning och säkerställer att allt kommer fram helt.
  • Lagret är uppvärmt och utrustat med säkerhetsåtgärder.
  • Vi erbjuder extra yta till ett förmånligt pris.
  • Vi bidrar med flexibla och tillgängliga lösningar.
  • Våra kunder får ta del av rådgivning och flytthjälp från erfaren personal.

Det finns flera fördelar med att magasinera med oss och vi delar gärna med oss av vår yrkesskicklighet. Ni erhåller en lättare vardag där förvaringen sker under den tidsperiod som krävs. Oavsett varför ni väljer att förvara med oss så hjälper vi till. Förtroendet som ni ges är vi oerhört stolta över att ta emot. Vi arbetar varje dag för att behålla ryktet.


När det behövs mer utrymme

Om förvaring under längre eller kortare tidsperiod känns rätt är ni varmt välkomna att kontakta oss för tjänsten. Vi är en erfaren flyttfirma som besitter rätt kunskap för projektet. I bevakade och larmade lokaler förvaras ägodelarna tryggt, personalen har den expertis som rävs och hanterar varsamt allting från lastning, lossning till magasinering. Utbudet av tjänster är brett så ni kan anlita oss vid flytt eller när som helst när utrymmet är knapp.

Tillsammans tar vi fram en passande lösning som är alla tillfreds.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.