Magasinering i Helsingborg

Trygg magasinering i Helsingborg

De flesta har ibland behov av lite extra utrymme men har inte modet att be om hjälp. I ett magasin kan man förvara ägodelar som inte längre behövs eller får plats under önskad tidsperiod till ett rimligt pris. Lagret finns tillgängligt hela tiden och ni kan hämta sakerna när de väl behövs eller en annan lösning passar bättre.

Flytt 4 You är en flyttfirma i ständig rörelse, vår expertis sticker ut fast utbudet är densamma som hos våra konkurrenter. Till oss kommer kunder för att magasinera säkert med pålitlig personal. Våra kunder ska alltid erhålla bästa service vid besök samt bli garanterad endast professionell flytthjälp. Magasineringen sker under önskad tidsperiod. Vi erhåller larm och bevakning med vaktbolag som rycker ut ifall problem uppstår. Känner även ni att förvaring hade passat perfekt i dagens läge tveka då inte att kontakta oss. Ägodelarna är under trygg förvaring tills ni känner er redo att hämta dem igen.


Flytt 4 You – Magasinerar under rätt villkor

När man anlitar oss för flyttservice får man ta del av professionella tjänster till en bra kostnad. Ägodelarna är i rätt händer, personal och chaufförer besitter kunskapen som behövs. Vår magasinering är av hög säkerhet vi kan förvara allt från möbler till hela bohag. Försegling sker med säkra förseglingsnummer och undviker att inget kommer bort eller blandas ihop med andra kunders ägodelar.

Ovälkomna gäster hålls borta med larm samt bevakning, inte heller finns det några skadedjur som kan skapa förstörelse eller ofreda er.


Chaufförerna hanterar lastningen

Frakten till och från magasinet tar våra chaufförer gärna hand om. Det underlättar att saker går rätt till och att inget går i kras under resan. I samband med flyttning gör vi körningen direkt efter allt lastas och det är klart för avfärd. Inlastningen tas pålitligt omhand för att allt ska placeras rätt, samtligt möblemang filtemballeras för optimal lastning.

Givetvis erhåller vi försäkringar som ger ersättning om en olycka mot all förmodan skulle inträffa under transporten.


Vikten av att anlita oss för magasinering Helsingborg

  • Vi har full behörighet att genomföra arbetet och besitter samtliga försäkringar.
  • Personalen bidrar med trygg hantering från lastning, transport, lossning till lagring.
  • Tillhörigheterna förvaras under rätt omständigheter i uppvärmda lokaler med säkerhetsåtgärder.
  • Magasinering med oss ger ger extra utrymme till ett förmånligt pris.
  • Det ger anpassningsbar och tillgänglig lösning.
  • Som kund erhåller man professionell hjälp samt rådgivning.

Det finns flertalet fördelar med att anlita Flytt 4 You för magasinering och vi delar gärna med oss av vår yrkesskicklighet. Ni erhåller en enklare vardag med bättre plats så länge som är nödvändigt. Oberoende av varför förvaringen äger rum bemöter vi er med bästa service. Förtroendet som ges är vi oerhört stolta över att ta emot och vi arbetar varje dag för att behålla tilltron.


Vid behov av extra utrymme

Känner ni att lagring under kortare eller längre period skulle sitta fint har vi platsen som krävs. Vi är en kompetent flyttfirma med erfarenhet och expertisen som krävs för projektet. Larmade och bevakade lokaler håller problem utanför. Personalen hanterar ägodelarna varsamt från lastning till lossning. Ni kan anlita oss vid flytt eller om det inte finns utrymme i hemmet.

Tillsammans plockar vi fram en passande lösning som är er tillfreds.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.