Magasinering i Eslöv

Betryggande magasinering i Eslöv

Alla har ibland behov av lite extra utrymme där man kan förvara ägodelar som inte längre får plats eller saker som inte längre har någon användning. Magasinering är ett smidigt alternativ som ger bättre utrymme under såväl längre som kortare period. Lagret finns tillgänglig för magasinering tills man behöver allt igen eller hittat en annan lösning som fungerar bättre.

Vi är en flyttfirma i ständig rörelse och med unik kunskap som sticker ut. Utbudet av tjänster gör det möjligt för samtliga kunder i Eslöv att förvara ägodelar tryggt under flytt och rensning, förvaringen sker under önskad tidsperiod.
Känner även ni att lite extra utrymme inte kunde passat bättre än nu tveka då inte att höra av er till oss sakerna vilar tryggt tills ni är redo att hämta allting igen.


Magasinering under korrekta villkor för företag och privatpersoner

När man anlitar Flytt 4 You får man ta del av proffsiga tjänster där man kan vara säker på att ägodelarna förvaras under trygga förhållanden. Vi erbjuder magasinering av hög kvalitet där man kan lagra såväl kompletta bohag som inventarier. Försegling sker med unika förseglingsnummer som säkerställer att ingenting kommer bort eller blandas ihop med andra kunders tillhörigheter.

Magasinet är bevakat dygnet runt med larm och vaktbolag för att hålla ovälkomna gäster borta, vi ser också till att inga skadedjur kan skapa förstörelse eller ofreda er.


Personalen hanterar lastningen i Eslöv

Vi fraktar mer än gärna sakerna till och från vårat magasin för att underlätta samt säkerställa att allting går rätt till. I samband med flytt görs körningen till lagret direkt efter allt lastats och det är klart för avfärd. Inlastningen görs av pålitliga chaufförer som både kan bära och placera ägodelarna stadigt. Det undviker att något skadas samt kommer bort under transporteringen.

Samtlig möblemang filtemballeras innan lastning för optimal förvaring. Givetvis erhåller vi försäkringar om en olycka mot all förmodan skulle ske och alla tillstånd som krävs för att genomföra transporten.


Vikten med att anlita oss för uppläggning

  • Med behörighet och full försäkring är våra tjänster trygga.
  • Chaufförerna bidrar med professionell lastning, transport och lossning som säkerställer att inget tar skada.
  • Ägodelarna vilar tryggt i uppvärmda lokaler med larm och bevakning som håller ovälkomna gäster långt borta.
  • Magasinering bidrar med bättre plats till en förmånlig kostnad.
  • Det bidrar med anpassningsbara tjänster och tillgängliga lösningar.
  • Flyttpersonalen bidrar med proffsig rådgivning och service.

Att anlita magasinering från oss lönar sig och vi delar gärna med oss av vår yrkesskicklighet. Ni får en enklare vardag med mer plats under önskad tidsperiod och oavsett varför magasineringen krävs så hjälper vi till. Förtroendet vi får är vi oerhört stolta över att ta emot och jobbar hårt för att bibehålla tilltron.


Vid behov av lite extra utrymme

Känns det som att förvaring under längre eller kortare tid skulle sitta perfekt tveka då inte att höra av er till oss, vi har utrymmet som krävs. Ett erfaret flyttföretag med rätt kunskap för projektet samt bevakade och larmade lokaler som förvarar ägodelarna tryggt. Personalen besitter rätt expertis och hanterar varsamt ägodelarna från lastning, lossning till förvaring.

Tillsammans utvecklar vi ett passande alternativ som är er tillfreds.

Copyright © 2023 Flytt 4 You Malmö. All rights reserved.